Over José

José heeft Ontwikkelpartner 10 jaar geleden opgericht en is een sprankelende, energieke verbinder en snelle denker. Ze is het eerste gezicht van Ontwikkelpartner en als senior strategisch adviseur en verandermanager wordt zij ingezet op vraagstukken op het thema inclusiviteit en sociaal ondernemerschap. Met haar jarenlange ervaring in het sociale domein weet zij mensen en kansen met elkaar te verbinden waardoor bedrijven én publieke organisaties het beste uit zichzelf en elkaar kunnen halen.

”Inclusiviteit is voor mij op zoek gaan naar nieuwe manieren om de arbeidsmarkt te versterken waarbij inclusiviteit vanzelfsprekend onderdeel is van sociaal ondernemerschap en het strategisch beleid van de organisatie.”

Ontwikkelpartner is een eigentijds adviesbureau met ruime ervaring in zowel de publieke sector als het bedrijfsleven. Wij werken onafhankelijk, gedreven en inspirerend en altijd vanuit de drive om gezamenlijk toe te werken naar een inclusieve arbeidsmarkt. Met elkaar halen we het beste uit onszelf door alle mogelijkheden te onderzoeken en de slimste oplossingen toe te passen. Onze kracht schuilt daarbij in onze aanpak: een stevige mix van bedenken, verbinden en doen.

Onze specialismen liggen onder meer op het gebied van advies, coaching, training en het opzetten van bedrijfsscholen. Ontwikkelpartner is energiek, verbindend, praktisch, kritisch, innovatief en doelgericht. We werken onafhankelijk, gedreven en inspirerend, waarbij onze ambitie altijd is: samen toewerken naar een inclusieve arbeidsmarkt die ook divers is.

Ontwikkelpartner heeft een kernteam. Verder werken we nauw samen met vaste mensen uit ons netwerk die net zo enthousiast en gedreven zijn als wij en die nauw aansluiten bij de filosofie van Ontwikkelpartner.

Onze Klanten

Een breed palet van organisaties hoort tot de klantenkring van Ontwikkelpartner, variërend van Midden- en Klein Bedrijf, maar ook ( semi-)Overheid en Onderwijs en Sociaal Ontwikkelbedrijven.

(semi-)Overheid en Onderwijs
Gemeente Rotterdam
Gemeente Veenendaal
Gemeente Den Haag
Gemeente Zwolle Regionaal werkbedrijf
ROC Twente
Zorg- en veiligheidshuis Brabant Zuid Oost

 

 

 

Sociaal Ontwikkelbedrijf
Inclusief groep
Magis 010
IJmond werkt!
Stark
Tiem
Werkse
BIGA Groep
SWB
Promen
Larcom
Impact
IW4

 

Ondernemers
Nationale Bomenbank
Sportfondsen
Aalderink
AWL Techniek
Bergschenhoek groep
Zalsman Groep
Rabobank IJsseldelta
DSW
Van Gils Automotive
Metechnica
De Overstap
CijferMeester